Esittely

Hoitourani alkoi vuonna 1999 vyöhyketerapian opiskelulla ja silloisen elämäntilanteen vuoksi luonnollinen erikoistumisalani oli vauvojen ja raskaana olevien hoito. Kiinnostus näihin ei ole
sammunut, vaikka jälkeenpäin hoitovalikoimani onkin monipuolistunut.

Perinteinen jäsenkorjaus tuli valikoimiini vuonna 2008, kun sain itse apua jäsenkorjauksesta pitkään jatkuneisiin selkävaivoihini. Perinteinen jäsenkorjaus on tänä päivänä hoidoistani se, joka täyttää eniten kalenterini sekä hoitojen että koulutuksen muodossa.

Olen Valviran hyväksymä koulutettu hieroja ja minut löytää terveyden ammattilaisten rekisteristä JulkiTerhikistä. Kuulun Koulutettujen hierojien liittoon. Hierontakoulutuksessani erikoistuin ensin niveltoiminnan edistämiseen, jonka jälkeen suoritin hierojan erikoisammattitutkinnon vuonna 2021. Valmistuin tällöin ensimmäisenä Suomessa nimikkeellä Lymfahieroja (EAT). Hierojana koulutan itseäni jatkuvasti ja valikoimastani löytyykin monta eri tapaa saada paras hoitokokonaisuus juuri sinun tarpeisiisi.

Jooga on elämäntapana kulkenut rinnallani lapsuudesta alkaen ja vuonna 2022 tuntui siltä, että voisi olla aika laajentaa joogaosaamista myös opetuksen pariin.  Vähitellen jooga on tullut mukaan työhöni joogatuntien ja yksilöopetuksen merkeissä.

Jatkuva opiskelu on rakas intohimoni ja tiedonjanoni on loppumaton. Olenkin aina opiskelemassa jotakin uutta syventääkseni ja parantaakseni ammatillista osaamistani ja ymmärtääkseni niin mielenkiintoista ihmiskehoa psykofyysisenä kokonaisuutena. Hoidoissani käytän aikaa ja haluan perehtyä juuri sinun tilanteeseesi rauhassa, yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Mietin mielelläni yhdessä syitä ja ratkaisuja vaivaasi sekä parasta hoitokokonaisuutta juuri sinun tarpeisiisi.

Mikäli et tiedä, mikä hoidoistani on sinulle paras, niin ei haittaa. Valikoimiini kuuluu myös Jaanan erikoinen, jolloin voit tuoda vaivasi luokseni ja käyttää hyväksesi koko laajan osaamiseni. Räätälöimme yhdessä paikan päällä oikean hoitokokonaisuuden sinun sen hetkisiin tarpeisiisi.

Sähköistä ajanvarausta minulla ei ole, eikä varmaankaan tule, sillä haluan mielelläni kuulla vähän sinusta ja tilanteestasi ennen tapaamistamme. Voit lähestyä minua puhelimitse, sähköpostitse,
tekstiviestein sekä whatsappin tai messengerin kautta. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan aina takaisin. Saatavissa myös lahjakortteja, niin perinteisiä kuin sähköisiäkin.

TERVETULOA HYVÄN OLON KIIREETTÖMÄÄN HOITOON!