Raskausajan hoidot

Vyöhyketerapiaa voidaan hyödyntää useissa raskauteen liittyvissä vaivoissa heti 12. raskausviikon täytyttyä.

Helpotusta on saatu usein mm. närästykseen, liitos- ja selkäkipuihin, niskahartiajännityksiin, turvotukseen sekä unettomuuteen. Vauvan perätilan käännytyksiä on tehty onnistuneesti vyöhyketerapian avulla.

Synnytykseen valmentavat hoidot pyritään aloittamaan noin 5 viikkoa ennen laskettua aikaa ja hoitoja tehdään 1 krt/viikko. Jo kolmella hoitokerralla on vaikutuksia, ja synnyttäjät kokevat hoitojen auttaneen synnytyksen helpottamisessa.

Hoito tehdään hellävaraisesti jalkaterän heijasteiden kautta, ja ajatuksena on rentouttaa lantiota ja valmistaa kohdunsuuta synnytykseen hormonipisteitä stimuloimalla.

Vähintäänkin vyöhyketerapia tarjoaa raskaana olevalle naiselle tunnin omaa aikaa, rentoutusta sekä kevyemmät jalat.

Raskaana ollessa vatsan koko aiheuttaa haasteita hieronnoissa ja hoidoissa käytettävään makuuasentoon. Erityisesti selän hoitaminen päinmakuulla on hankalaa ja mahdotontakin. Erittäin hyväksi todettu tapa auttaa raskaana olevaa selkävaivoissa on perinteisen jäsenkorjauksen käyttämä istuen tehtävä selänhoito eli ”perskynkkä”.

Mainio yhdistelmä on vyöhyketerapian jalkojen kautta antama hyöty yhdistettynä jäsenkorjauksen erinomaisuuteen selän käsittelyssä. Myös kaikki klassisen hieronnan tuomat hyödyt ja hoito-otteet ovat käytettävissämme, joten saamme varmasti räätälöityä juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden raskauden eri vaiheisiin ja vaivoihin.