Jooga

Syksyllä 2024 lymfajoogaryhmä kokoontuu tiistaisin klo 11.15-12.45 hoitolani yläkerrassa osoitteessa Karjakatu 35b A-rappu.

Jooga on elämäntapana kulkenut rinnallani lapsuudesta alkaen ja vuonna 2022 tuntui siltä, että minulla voisi olla aikaa ja mahdollisuutta viedä joogan tuntemusta ja joogan hyviä vaikutuksia myös eteenpäin sekä opetuksen että terapeuttisen joogan keinoin.

Olen saanut joogaopettajakoulutukseni Ananda Sevan koulutuksessa. Koulutuksen aikana sain ajatuksen yhdistää muun osaamiseni joogaopettajuuden kanssa ja tein lopputyöni joogan vaikutuksesta ihmisen imuneste- eli lymfakiertoon. Pidin koulutukseni aikana lymfajoogaryhmää, jossa yhdistin lymfakiertoa stimulovat asanat (joogan asentoharjoitukset) itsetehtävään lymfahierontaan sekä loppurentoutukseen. Tulokset olivat mairittelevia ja ryhmä oli niin suosittu, että lymfajooga jäi pysyvästi aikatauluuni.

Mikäli lymfajooga kiinnostaa sinua, kysy ihmeessä lisää!

lymfajooga, jooga Turku, joogaterapia, terapeuttinen jooga

Joogan vaikutukset terveytemme ylläpitämisessä alkoivat kiinnostaa minua yhä enemmän ja syksyllä 2024 aloitan joogaterapia opinnot Helsingissä. Osallistun koulutukseen osittain myös opettajana, mutta lähinnä oppilaana. Tarjontaan on varmasti tulossa lisää terapeuttista, terveyttä edistävää joogaa.

Ilmoitan kaikesta joogaan liittyvästä Facebook-sivulla.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, niin kerro minulle ja ilmoitan joogajutuista tekstiviestein tai sähköpostilla.

Olet sydämellisesti tervetullut JaanaJoogaan juuri sellaisena kuin olet! JaanaJooga on tarkoitettu ihan kaiken kokoisille, ikäisille ja kuntoisille. Myös yksityiset tai yhdistysten joogatunnit ovat mahdollisia, kysy niistä lisää, niin keskustellaan kaikille sopiva kokonaisuus.