Opetus

Koulutan perinteisiä jäsenkorjaajia Turussa.

Kouluttajana minulle on tärkeää rauhallisesti oppilaan kykyjen mukaan etenevä kädestä pitäen tehtävä opetus. Tämän vuoksi opetan pienryhmissä, joissa oppilaiden yksilöllinen opetus on mahdollista toteuttaa. Ihmisen anatomia on intohimoni ja opetukseni perustuu vankkaan anatomian hallintaan sekä sen opettamiseen kokemuksien ja esimerkkien avulla.

Perinteisen jäsenkorjauksen koulutus on noin 3-vuotinen. Tarkemman kuvauksen koulutuksen sisällöstä voit lukea Perinteinen jäsenkorjaus yhdistyksen sivuilta https://www.perinteinenjasenkorjaus.fi/koulutus/

Voit hyvin tulla mukaan peruskursseille hankkimaan lisätietoa tai katsomaan, olisiko perinteinen jäsenkorjaus sinulle oikea valinta. Koulutukseen osallistuminen ei sido jatko-opiskeluun.

Aloitan vuosittain kysynnän, tarpeen ja omien aikataulujeni mukaan 1-2 uutta peruskurssia. Ilmoittele halukkuudestasi, niin voin informoida uuden kurssin alkaessa. Tähän asti alkaneet kurssit ovat täyttyneet nopeasti.

Kurssien hinnat 250 €  sisältäen värikuvallisen kirjallisen materiaalin + muistitikulla videot kurssien otteista 

Opetan lisäksi hieronnan erikoisammattitutkintoa (Lymfahieroja EAT) sekä terveysalan ammattitutkinnon Elimistön nestekierron ylläpitäminen ja edistäminen tutkinnonosaa Länsirannikon koulutusyhtymä WinNovassa.

 Lymfahierojan koulutus kestää noin 1,5-2 vuotta. Ryhmiä aloitetaan noin vuoden-kahden välein. Koulutukseen on mahdollista hakea sekä yrittäjän oppisopimusta että aikuiskoulutustukea. Kysy lisää, mikäli suosiotaan jatkuvasti nostava lymfahieronta kiinnostaa sinua.

Uusi lymfahierojan (EAT) koulutus alkaa Länsirannikon Koulutus Oy WinNovassa 17.4.2024 Laitilassa. Haku on auki 17.3.2024 asti. Lisätietoa löytyy täältä: 

https://www.winnova.fi/koulutustarjonta/koulutushaku/koulutus/hieronnan-erikoisammattitutkinto/

Terveysalan ammattitutkinnonosa Elimistön nestekierron ylläpitäminen ja edistäminen 15 osp, alkaa 4.9.2024 Länsirannikon koulutusyhtymä WinNovassa Raisiossa. Koulutus on lyhyempi versio lymfahoidosta ja suunnattu erityisesti jalkahoitajille ja kosmetologeille. Haku on nyt auki. Lisätietoja löytyy täältä: 

https://www.winnova.fi/koulutustarjonta/koulutushaku/koulutus/taydennyskoulutusta-jalkojenhoitotyota-tekeville-elimiston-nestekierron-edistaminen-ja-yllapitaminen/

Syksyllä 2024 alkaa Helsingissä joogaterapiakoulutus, jossa minulla on kunnia olla mukana opettajana. Joogaterapeutin koulutus keskittyy joogan terveyttä edistäviin vaikutuksiin ja soveltuu sinulle, joka olet joko tai joogaopettaja tai aktiivisesti joogaa harrastava ja sinulla on kiinnostusta syventää osaamistasi joogaan terapian välineenä. Kysy lisää, jos joogaterapia kiinnostaa sinua.

Jäsenkorjauskoulutus

 

Elokuussa 2024 Turussa alkaa kauan odotettu ja suosittu perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssi. Haku on nyt auki ja kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä nämä kurssit ovat aiemmin täyttyneet nopeasti.

Peruskurssi 2024-2025 

 
Peruskurssi 1   16.-17.8.2024
 

Peruskurssi 2    8.-9.11.2024

Peruskurssi 3     7.-8.2.2025

Peruskurssi 4   9.-10.5.2025

Erikoistumiskurssit 2024

 
Erikoistumiskurssi 1   23.-24.8.2024
Erikoistumiskurssi 2    15.-16.11.2024
Erikoistumiskurssi 3     31.1.-1.2.2025
Erikoistumiskurssi 4    11.-12.4.2025

Erikoistumiskurssi 5 Näyttökoe 17.5.2025

Opetan myös henkilökohtaisena opetuksena tai pienryhmässä vauvojen sekä raskaana olevien vyöhyketerapiahoitoa ja hierontaa.
Tästä opetuksesta hyötyvät niin vauvojen läheiset kotona vauvan kanssa kuin hoitoalan ammattilaiset oman osaamisensa täydentämisenä.

Järjestän myös vauvahieronta ja -vyöhyketerapia kotikäyttöön opetusta vanhempi-vauvaryhmille. 

Kysy lisää vyöhyketerapian ja hieronnan opetuksesta! Voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden.