Koulutus

Koulutan tulevia perinteisiä jäsenkorjaajia Turussa.

Kouluttajana minulle on tärkeää rauhallisesti oppilaan kykyjen mukaan etenevä kädestä pitäen tehtävä opetus. Tämän vuoksi opetan pienryhmissä, joissa oppilaiden yksilöllinen opetus on mahdollista toteuttaa. Ihmisen anatomia on intohimoni ja opetukseni perustuu vankkaan anatomian hallintaan sekä sen opettamiseen kokemuksien ja esimerkkien avulla.

Perinteisen jäsenkorjauksen koulutus on noin 3-vuotinen. Tarkemman kuvauksen koulutuksen sisällöstä voit lukea Perinteinen jäsenkorjaus yhdistyksen sivuilta https://www.perinteinenjasenkorjaus.fi/koulutus/

Voit hyvin tulla mukaan peruskursseille hankkimaan lisätietoa tai katsomaan, olisiko perinteinen jäsenkorjaus sinulle oikea valinta. Koulutukseen osallistuminen ei sido jatko-opiskeluun.

Aloitan vuosittain kysynnän, tarpeen ja omien aikataulujeni mukaan 1-2 uutta peruskurssia. Ilmoittele halukkuudestasi, niin voin informoida uuden kurssin alkaessa. Tähän asti alkaneet kurssit ovat täyttyneet nopeasti.

Kurssien hinnat 250 €  sisältäen värikuvallisen kirjallisen materiaalin + muistitikulla videot kurssien otteista 

Opetan lisäksi hieronnan erikoisammattitutkintoa (Lymfahieroja EAT) sekä terveysalan ammattitutkinnon Elimistön nestekierron ylläpitäminen ja edistäminen tutkinnonosaa Länsirannikon koulutusyhtymä WinNovassa.

 Lymfahierojan koulutus kestää noin 1,5-2 vuotta. Ryhmiä aloitetaan noin vuoden-kahden välein. Koulutukseen on mahdollista hakea sekä yrittäjän oppisopimusta että aikuiskoulutustukea. Kysy lisää, mikäli suosiotaan jatkuvasti nostava lymfahieronta kiinnostaa sinua.

Uusi peruskurssi alkaa 2024-2025

Kysy lisää, mikäli perinteisen jäsenkorjauksen opiskelu kiinnostaa sinua. Voit ilmoittautua alustavasti ilman sitoumuksia, niin olet ensimmäisten joukossa saamassa tietoa, kun päätän koulutuksen alkamisajankohdan.

Jatkokurssit 2023-2024

 

Jatkokurssi 2  25.-26.11.2023

Jatkokurssi 3   6.-7.1.2024

Jatkokurssi 4  6.-7.4.2024

Erikoistumiskurssit 2023

 
 

Erikoistumiskurssi 4   18.-19.11.2023

Erikoistumiskurssi 5 Näyttökoe    19.-20.1.2024

Perinteisen jäsenkorjauksen lisäksi opetan henkilökohtaisena opetuksena tai pienryhmässä vauvojen sekä raskaana olevien vyöhyketerapiahoitoa ja hierontaa.
Tästä opetuksesta hyötyvät niin vauvojen läheiset kotona vauvan kanssa kuin hoitoalan ammattilaiset oman osaamisensa täydentämisenä.

Järjestän myös vauvahieronta ja -vyöhyketerapia kotikäyttöön opetusta vanhempi-vauvaryhmille. 

Kysy lisää vyöhyketerapian ja hieronnan opetuksesta! Voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden.