Opetus

Monipuolista ja ammattitaitoista koulutusta hyvinvoinnin tueksi. Valikoimaan kuuluu niin ammattilaisille, kuin yksityishenkilöille sopivia koulutuskokonaisuuksia. Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti Turun alueella.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa koulutusta, ota yhteyttä. Räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Ihmisen anatomia on intohimoni ja opetukseni perustuu vankkaan anatomian hallintaan sekä sen opettamiseen kokemuksien ja esimerkkien avulla.

Kouluttajana minulle on tärkeää rauhallisesti oppilaan kykyjen mukaan etenevä kädestä pitäen tehtävä opetus. Tämän vuoksi opetan mieluiten mahdollisuuksien mukaan pienryhmissä, joissa oppilaiden yksilöllinen opetus on mahdollista toteuttaa.

Jatkuva opiskelu on rakas intohimoni ja tiedonjanoni on loppumaton. Olenkin aina opiskelemassa jotakin uutta syventääkseni ja parantaakseni ammatillista osaamistani ja ymmärtääkseni niin mielenkiintoista ihmiskehoa psykofyysisenä kokonaisuutena.

Koulutustarjonta

Jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on vanhaan suomalaiseen kansanparannusperinteeseen kuuluva hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas mobilisaatiohoito. Perinteisen jäsenkorjauksen koulutus on noin 3-vuotinen.

Lymfahieronta

Opetan hieronnan erikoisammattitutkintoa (Lymfahieroja EAT) sekä terveysalan ammattitutkinnon Elimistön nestekierron ylläpitäminen ja edistäminen tutkinnonosaa Länsirannikon koulutusyhtymä WinNovassa.

Muut koulutukset

Opetan vauvojen sekä raskaana olevien vyöhyketerapiahoitoa ja hierontaa, sekä lymfajoogaa. Koulutukset sopivat ammattilaisille, sekä yksityishenkilöille, yksityisopetuksena ja pienryhmissä.